25.09.2019

Hyödynnä ajettujen tilausajojen asiakasarviot

tilausajo linja-auto tiellä

Tilausajot.netin käyttäjät jättävät ahkerasti asiakasarvioita ajetuista tilausajoista. Syksyyn 2019 mennessä arvioita on jätetty jo yli 3 500. Tilausajot.netin käyttäjät myös lukevat paljon näitä arvioita. Moni käyttäjä tukeutuu arvioihin etenkin silloin, kun on itse tekemässä valintaa tarjousten välillä.

Näitä arvosteluja ei kannata jättää huomioimatta, vaan hyödyntää ne omassa markkinoinnissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Jokaisesta palautteesta voi oppia jotain ja positiiviset palautteet varmasti ilahduttavat arjen keskellä. Arviot näkyvät jokaisen liikennöitsijän esittelysivulla Tilausajot.netissä ja myös nämä sivut ovat hakukoneoptimoituja, joten ne näkyvät hyvin myös hakukoneissa.

Jokaisen Tilausajot.netin kautta ajetun tilausajon jälkeen Tilausajot.netin käyttäjä saa sähköpostiinsa linkin, josta hän pääsee jättämään arvostelun, miten tilausajo onnistui. Käyttäjä pääsee antamaan tähtiä yhdestä viiteen eri kategorioissa. Näitä ovat Ajoneuvon kunto ja siisteys, kuljettajan palvelualttius, kuljettajan ajotapa, ajojärjestelyn sujuvuus sekä yhteydenpito ja täsmällisyys. Lisäksi arvostelussa voi jättää vapaamuotoisen tekstipalautteen.

Asiakasarviot otettiin käyttöön vuonna 2016 ja ominaisuus onkin saanut paljon kiitosta asiakkailta. Uudet jätetyt arviot tarkistetaan Aittakoodin puolesta ennen julkaisua ja kaikki, paitsi asiattomat palautteet julkaistaan.

Kun haluat hyödyntää saamasi asiakasarviot, suosittelemme ehdottomasti lisäämään kotisivuillesi linkin arvosteluihisi. Näin kotisivuillasi vierailevat asiakkaat voivat helposti lukea ajamistasi tilausajoista. Mikäli kaipaat apua linkin lisäykseen asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Ota yhteyttä sähköpsotitse info@synergybus.fi

Takaisin

Liity mukaan jo tänään

SUudet asiakkaat odottavat! Meillä on 175 avointa tarjouspyyntöä odottamassa tarjoustasi.

LIITY MUKAAN