Asiakkaat etsivät tilausajopalvelua - saavatko he yritykseltäsi tarjouksen?

SynergyBus -palvelun käyttäjänä varmistat, että asiakkaat löytävät palvelusi.

Tilausajot.net on Suomen suosituin tilausajosivusto, jossa tarjouspyyntöjä tehdään vuodessa yli 15 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Tälläkin hetkellä palvelussa on avoinna 249 tarjouspyyntöä, joihin asiakkaat odottavat vastausta.

Kun otat käyttöön SynergyBus(r) - palvelun, tavoitat nämä uudet asiakkaat ja parannat kalustosi käyttöastetta.

Liity mukaan jo tänään

  • Uusia tarjouspyyntöjä
  • Lisää asiakkaita
  • Tehokkaampaa toimintaa
  • Hyödynnä vapaa kalusto

Näytetäänkö tarjoamiani hintoja muille?

SynergyBus -palvelussa antamasi hinnat näytetään vain tarjousta pyytäneille asiakkaille. Tarjotun ajon jälkeen näet keskiarvon kaikista muista tarjouksista

Mitä SynergyBusin käyttö maksaa?

Hinnoittelemme palvelun tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä myyntiimme.

Mitkä ovat irtisanomisehdot?

Toistaiseksi voimassaolevissa sopimuksissa irtisanomisaika on kolme kuukautta. Näin tiedot tarjottujen ajojen hyväksymisistä saadaan varmasti liikennöitsijälle.

Mistä tarjouspyynnöt tulevat?

Tilausajoasiakkaat tekevät tarjouspyynnöt www.tilausajot.net -verkkosivustolla. Rideer Nordic Oy markkinoi verkkosivustoa aktiivisesti.

Miten saan tiedon uusista tarjouspyynnöistä?

Palvelu lähettää automaattisesti tiedon vuorokauden sisällä tehdyistä uusista tarjouspyynnöistä koontina sähköpostiisi arkiaamuisin klo 10:00.

Miten tilausajoasiakas varaa ajon?

Asiakas voi lähettää haluamalleen liikennöitsijälle yhteydenottopyynnön. Varaaminen ja ajon yksityiskohdista sopiminen tapahtuu asiakkaan ja liikennöitsijän välillä.

Miten saan rahat ajetusta keikasta?

Kaikki rahaliikenne käydään asiakkaan ja liikennöitsijän välillä. Voit esimerkiksi laskuttaa ajon jälkikäteen tai pyytää ennakkomaksun.

Mitä tietoja näen tilausajoasiakkaista?

Tarjouspyynnön yhteydessä näet tarjouksen pyytäjän nimen ja ajon tiedot. Tarjottuasi ajoa saat näkyville asiakkaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.