Blogi

Hyödynnä ajettujen tilausajojen asiakasarviot

25.09.2019

Asiakasarvostelujen avulla voidaan tutkia, kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat saamaansa palveluun. Jokaisen tilausajon jälkeen on hyvä selvittää, miten ajo sujui asiakkaan mielestä ja olisiko jotain, mitä voisi kehittää. SynergyBus-liikennöitsij

Lue lisää...

Mitä tarvitaan onnistuneeseen tilausajoon?

19.07.2019

Onnistunut tilausajo alkaa hyvin tehdystä suunnittelusta sekä tarvittaessa hyvästä taustatyöstä. Hyvin sujunut tilausajo on kaikille osapuolille voitto ja etenkin uuden asiakkaan kohdalla, kokemus voi poikia pysyvän asiakkuuden.

Lue lisää...

Hyvällä tarjouksella erotut joukosta - ota vinkit talteen

16.07.2019

Tilausajot.netissä jätetään vuosittain yli 13 000 tilausajon tarjouspyyntöjä, joihin tulee yli 62 000 tarjousta. Yhteen tarjouspyyntöön voi helposti tulla yli 20 tarjousta, jolloin erottuminen muista tarjouksista on tärkeää.

Lue lisää...

Viisi vinkkiä bussiyrityksen liikevaihdon kasvuun

17.06.2019

Oletko miettinyt yritystoimintasi kasvattamista tai sen tehostamista? Kokosimme viisi kohtaa, joiden avulla voit kasvattaa liikevaihtoa ja samalla myös tehostaa toimintaasi.

Lue lisää...

Laki liikenteen palveluista - mitä se tarkoittaa?

24.04.2019

Mitä laki sanoo liikennemarkkinoista? Kokosimme henkilöliikenneluvan haltijaa - eli linja-autoyrittäjää koskevat asiat, joista selviää mm. varautumisvelvollisuus ja ketä se koskee.

Lue lisää...

Uusi taksilaki toi uudet pelisäännöt

08.04.2019

1.7.2018 taksiala mullistui kun uusi taksilaki astui voimaan. Kuka voi toimia taksinkuljettajana ja millaisella ajoneuvolla? Kokosimme tärkeimmät kohdat uudesta taksilaista.

Lue lisää...