27.02.2020

SynergyBus®-palvelun avulla kehität ja tehostat liiketoimintaasi

työntekijät suunnittelevat liikentoiminan kehittämistä pöydän ääressä

SynergyBusissa on tilausajon tarjouspyyntöjen lisäksi myös muita ominaisuuksia, joiden avulla liiketoimintaa voi tehostaa ja kehittää. Palvelun avulla voidaan seurata omaa muun muassa markkinaosuutta, hyödyntää asiakasarvioita sekä asettaa erilaisia sähköpostivahteja. Lisäksi palvelu tarjoaa yritykselle hyvän näkyvyyden hakukoneissa asiakkaille, jotka etsivät tilausajoyrityksiä. Tässä palvelun ominaisuudet vielä pähkinänkuoressa:

Tilausajojen tarjouspyynnöt

SynergyBus-palveluun tulee vuosittain yli 15 000 tilausajon tarjouspyyntöä Suomen suosituimmalta tilausajosivustolta Tilausajot.netistä sekä sen sisarsivustolta, Tilaataksi.fistä. Tarjouspyyntöjä tulee koko Suomen alueelta ja kaikissa kokoluokissa.

SynergyBusissa kuljetusyrittäjä voi tehdä tarjouksia itselleen sopiviin tarjouspyyntöihin. Palvelussa voi myös kysyä tarjouspyynnön tekijältä tarkentavia kysymyksiä sekä katsoa, mikäli joku toinen liikennöitsijä on jo kysynyt jotain ja saanut vastauksen.

Tarjouksen voittaessaan liikennöitsijä saa sähköposti-ilmoituksen, jossa on tilaaja-asiakkaan yhteystiedot ajon vahvistusta varten. Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarausehdoin ja tilaus muuttuu sitovaksi kun liikennöitsijä on vahvistanut ajon tilaajalle.

Sähköpostikoonti uusista tarjouspyynnöistä ja sähköpostivahdit

Lähetämme joka arkiaamu koontisähköpostin uusista tarjouspyynnöistä, jotka ovat tulleet viimeisen vuorokauden sisällä. Voit myös asettaa erillisiä sähköpostivahteja halutulta alueelta, jolloin saat sähköposti-ilmoituksen, kun alueelle tulee uusia tarjouspyyntöjä.

Yritysesittelysivu

SynergyBusissa liikennöitsijä saa yritysesittelysivun, joka näkyy Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi sivustoilla. Esittelysivu näkyy palveluiden asiakkaille, kun he vastaanottavat tarjouksia tarjouspyyntöönsä. Yritysesittelysivu on myös hakukoneoptimoitu, joten sen kautta yritys saa myös hyvän näkyvyyden hakukoneissa.

Yritysesittelysivulle voi lisätä yhteystietojen lisäksi vapaasti tekstiä sekä lisätä kuvia esimerkiksi kalustosta tai henkilöstöstä. Tietoihin voi lisätä myös liikennelupatiedot, jotka näkyvät aina tarjouksen yhteydessä. Myös yrityksen määrittelemät peruutusehdot näkyvät tarjouksen yhteydessä.

Yritysesittelysivu toimii palvelussa yhtenä myyntivalttina, joten yritysesittelyyn kannattaa panostaa ja näin ollen esitellä monipuolisesti omat palvelut sekä erikoisosaamiset.

Taksiyrittäjät saavat halutessaan myös yhteystietonsa Taksinumerot.fi -sivustolle, joka on koko Suomen kattava ja maksuton taksinumeroiden hakusivusto.

Asiakasarviot

Tilausajot.netin käyttäjät jättävät ahkerasti asiakasarvioita toteutuneista tilausajoista. Nämä arviot näkyvät yritysesittelysivun yhteydessä Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi -palveluiden sivustoilla. Arvioissa käyttäjät pääsevät jättämään tähtiä asteikolla yhdestä viiteen eri osa-alueissa. Mikäli tarjoukselle on määritetty kalusto ja kuljettaja, pääsee liikennöitsijä seuraamaan asiakasarvosteluja kalusto- ja kuljettajakohtaisesti.

Valmiit tarjouspohjat

Tarjousten tekoon palvelussa voi luoda valmiita oletustekstejä. Näin tarjousten teko nopeutuu ja tehostuu.

Kuljettajan ja kaluston määrittely tarjoukselle

SynergyBussissa yrityksen tietoihin voi lisätä tiedot kalustosta sekä kuljettajat, jotka voidaan määrittää kullekin tarjoukselle.

Jätettyjen tarjousten seuranta

Palvelusta näkee helposti omat avoimet, sulkeutuneet sekä voitetut tarjoukset. Jätettyjä tarjouksia voi hakea monipuolisesti eri hakuvaihtoehdoin.

Markkinaosuus

Selvitä ja seuraa markkinaosuutta sekä sen kehitystä halutulta alueelta sekä aikaväliltä. Markkinaosuudesta voi seurata myös SynergyBusin kautta saatua liikevaihtoa niin valitulta aikaväliltä kuin alueelta.

Hintatiedot

Tarjouspyynnön sulkeuduttua kaikki tarjouksia kyseiseen tarjouspyyntöön jättäneet liikennöitsijät näkevät tarjouksien keskihinnan. Tämän lisäksi palvelusta voi ostaa tarkempia hintatietoja jätetyistä tarjouksista.

5 tähden liikennöitsijä -status

Huomioimme niitä liikennöitsijöitä, jotka saavat erittäin hyvää palautetta Tilausajot.netin ja Tilaataksi.fin asiakkailta. Palkitsemme nämä liikennöitsijät Viiden tähden liikennöitsijä -statuksella, joka on osoitus ensiluokkaisesta palvelusta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa palveluun liittyvissä asioissa arkisin klo 9-12 sähköpostilla info@synergybus.fi ja puhelimitse 044 449 2633.

*Edellä mainitut ominaisuudet ovat käytössä vain niille, joilla on voimassaoleva lisenssi SynergyBus® -palveluun. Etkö ole vielä mukana SynergyBusissa? Liity mukaan vastaanottamaan tarjouspyyntöjä ja tehostamaan liiketoimintaasi.

Takaisin

Liity mukaan jo tänään

SUudet asiakkaat odottavat! Meillä on 174 avointa tarjouspyyntöä odottamassa tarjoustasi.

LIITY MUKAAN