27.02.2020

SynergyBusin® avulla kehität ja tehostat liiketoimintaasi

työntekijät suunnittelevat liikentoiminan kehittämistä pöydän ääressä

SynergyBusissa on tilausajon tarjouspyyntöjen lisäksi myös muita ominaisuuksia, joiden avulla liiketoimintaa voi tehostaa ja kehittää. Palvelun avulla voidaan seurata omaa muun muassa markkinaosuutta, hyödyntää asiakasarvioita sekä asettaa erilaisia sähköpostivahteja. Lisäksi palvelu tarjoaa yritykselle hyvän näkyvyyden hakukoneissa asiakkaille, jotka etsivät tilausajoyrityksiä. Tässä palvelun ominaisuudet vielä pähkinänkuoressa:

Markkinaosuus

Selvitä ja seuraa markkinaosuutta sekä sen kehitystä halutulta alueelta sekä aikaväliltä. Markkinaosuudesta voi seurata myös SynergyBusin kautta saatua liikevaihtoa niin valitulta ajaväliltä kuin alueelta.

Yritysesittelysivu

SynergyBusissa liikennöitsijä saa yritysesittelysivun, joka näkyy Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi sivustoilla. Lisäksi esittelysivu näkyy palveluiden asiakkaille, kun he vastaanottavat tarjouksia tarjouspyyntöönsä. Yritysesittelysivu on myös hakukoneoptimoitu, joten sen kautta yritys saa myös hyvän näkyvyyden hakukoneissa.

Yritysesittelysivulle voi lisätä yhteystietojen lisäksi vapaasti tekstiä sekä lisätä kuvia esimerkiksi kalustosta tai henkilöstöstä. Yritysesittelysivu toimii myös yhtenä myyntivalttina, joten yritysesittelyyn kannattaa panostaa ja näin ollen esitellä monipuolisesti omat palvelut sekä erikoisosaamiset.

Asiakasarviot

Tilausajot.netin käyttäjät jättävät ahkerasti asiakasarvioita toteutuneista tilausajoista. Nämä arviot näkyvät yritysesittelysivun yhteydessä Tilausajot.net ja Tilaataksi.fi -palveluiden sivustoilla. Arvioissa käyttäjät pääsevät jättämään tähtiä asteikolla yhdestä viiteen eri osa-alueissa.

Huomioimme niitä liikennöitsijöitä, jotka saavat erittäin hyvää palautetta Tilausajot.netin ja Tilaataksi.fin asiakkailta. Palkitsemme nämä liikennöitsijät Viiden tähden liikennöitsijä -statuksella, joka on osoitus ensiluokkaisesta palvelusta. Tällöin toimitamme liikennöitsijälle postitse diplomin, kalustotarrat sekä sähköiset bannerit.

Sähköpostivahdit

SynergyBusissa voi asettaa erillisiä sähköpostivahteja halutulta alueelta, jolloin järjestelmä lähettää kyseisen alueen uusista tarjouspyynnöistä sähköpostia. Lisäksi joka arkiaamu lähtee koontisähköposti uusista tarjouspyynnöistä.

Hintatiedot

Tarjouspyynnön sulkeuduttua kaikki tarjouksia kyseiseen tarjouspyyntöön jättäneet liikennöitsijät näkevät tarjouksien keskihinnan. Tämän lisäksi palvelusta voi ostaa tarkempia hintatietoja jätetyistä tarjouksista.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa palveluun liittyvissä asioissa arkisin klo 9-12 sähköpostilla info@synergybus.fi ja puhelimitse 044 449 2633. Lisäksi SynergyBusin sivuilla on asiakaspalveluchatti, josta avun tavoittat meidät helposti ja vaivattomasti.

*Edellä mainitut ominaisuudet ovat käytössä vain niille, joilla on voimassaoleva lisenssi SynergyBus® -palveluun.

Takaisin

Liity mukaan jo tänään

SUudet asiakkaat odottavat! Meillä on 207 avointa tarjouspyyntöä odottamassa tarjoustasi.

LIITY MUKAAN