08.05.2024

Visma Pay -maksupalvelun käyttöönotto SynergyBus-palvelussa

VismaPay

SynergyBus on jatkuvasti pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen ja käyttäjilleen entistä sujuvampia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme ottaneet käyttöön Visma Pay -maksupalvelun, joka on nyt osa SynergyBus-verkkopalvelua. Tämä uudistus tuo mukanaan monia etuja sekä liikennöitsijöille että asiakkaille, sillä se mahdollistaa turvalliset ja monipuoliset maksu- ja tilitysvaihtoehdot molemmille osapuolille.

Miksi valitsimme Visma Payn?

Visma Pay on luotettava ja monipuolinen maksupalveluntarjoaja, joka on rekisteröity Suomen Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Heidän palvelunsa kattaa laajan valikoiman maksutapoja, kuten verkkopankkimaksut, maksukortit, mobiilimaksut sekä lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. Tämän ansiosta SynergyBus-palvelun käyttäjät voivat nyt vastaanottaa maksuja turvallisesti ja vaivattomasti.

Miten Visma Pay toimii SynergyBus-palvelussa?

Kun asiakas valitsee tarjouksen SynergyBus-palvelussa, hän voi suorittaa maksun käyttämällä mitä tahansa Visma Payn tarjoamista maksutavoista. Maksuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja käyttäjäystävällinen:

  1. Asiakas valitsee sopivimman maksutavan tarjolla olevista vaihtoehdoista.
  2. Maksu tapahtuu Visma Payn turvatun ympäristön kautta.
  3. Molemmat osapuolet saavat vahvistuksen maksun onnistumisesta.

Turvallisuus ja luotettavuus

Kaikki maksutiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, mikä takaa maksutapahtuman turvallisuuden. Lisäksi tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy, mikä lisää läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta maksuprosessissa.

Kehitämme palvelua jatkuvasti

SynergyBus pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan vastaamaan paremmin asiakkaidensa tarpeita. Visma Pay -maksupalvelun käyttöönotto on osa tätä jatkuvaa kehitystä, ja se auttaa meitä tarjoamaan entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa palvelua kaikille käyttäjillemme.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaat mahdolliset työkalut asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseen. Visma Payn myötä otamme jälleen askeleen kohti tätä tavoitetta, ja odotamme innolla, miten uudistus auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän liiketoimintatavoitteensa. Visma Payn tarjoamista hyödyistä erityisesti nopeammat maksutapahtumat liikennöitsijöille ja alentunut luottoriski maksujen vastaanotossa ovat keskeisiä etuja, jotka parantavat merkittävästi palvelumme tehokkuutta ja luotettavuutta.

Lisätietoja

Jos haluat lisätietoja Visma Pay -maksupalvelun käytöstä SynergyBus-palvelussa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai tutustu ohjeisiin verkkosivuillamme (kirjautuuneet käyttäjät). Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa maksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

VismaPay maksutavat

Takaisin

Liity mukaan jo tänään

SUudet asiakkaat odottavat! Meillä on 174 avointa tarjouspyyntöä odottamassa tarjoustasi.

LIITY MUKAAN