Blogi

Laki liikenteen palveluista - mitä se tarkoittaa?

24.04.2019

Mitä laki sanoo liikennemarkkinoista? Kokosimme henkilöliikenneluvan haltijaa - eli linja-autoyrittäjää koskevat asiat, joista selviää mm. varautumisvelvollisuus ja ketä se koskee.

Lue lisää...

Uusi taksilaki toi uudet pelisäännöt

08.04.2019

1.7.2018 taksiala mullistui kun uusi taksilaki astui voimaan. Kuka voi toimia taksinkuljettajana ja millaisella ajoneuvolla? Kokosimme tärkeimmät kohdat uudesta taksilaista.

Lue lisää...

Mitä vaaditaan hyvältä linja-autonkuljettajalta?

03.04.2019

Linja-autonkuljettaja on yrityksen näkyvin käyntikortti. Mitä vaaditaan hyvältä kuljettajalta, joka hoitaa ajon turvallisesti, taloudellisesti sekä tietysti asiakasystävällisesti?

Lue lisää...

Uuden linja-autoyrityksen ABC - mitä liikennöintiyrityksen perustamista miettiessä pitää huomioida

28.03.2019

Kun olet päättänyt alkaa liikennöitsijäksi ja perustaa yrityksen, sinulla on luultavasti jo suurehko määrä asioita ja ideoita mielessäsi yrityksen toiminnan käynnistämisen ja kehittämisen kannalta. Luultavasti myös into toteutukseen on kova.

Lue lisää...

Henkilöliikennelupa vaaditaan kaikilta linja-autoyrittäjiltä

27.03.2019

Henkilöliikennelupa on pakollinen jokaiselle linja-autoyrittäjälle. Lue kuinka lupa haetaan, paljon se maksaa ja mitä se vaatii.

Lue lisää...

Uudistunut valmismatkalaki

22.03.2019

Suomen valmismatkalaki uudistui heinäkuussa 2018. Muutoksia tuli sekä sisältöön, lain soveltamiseen että termistöön. Ennen valmismatkalakina tunnettu laki on nyt nimeltään laki matkapalveluyhdistelmästä.

Lue lisää...